26.5.2020.

HRVATSKI JEZIK

Pročitajte pjesmu i odgovorite na pitanja (kliknite na kružić ispred točnog odgovora) ili pričekajte TV nastavu pa ćete odgovarati zajedno s učiteljicom.

Zadatak: 

Napišite pjesmu s naslovom Škola na Trećem. Vi birate hoće li pjesma biti: duga, kratka, šaljiva, ozbiljna, s rimom, bez rime...


MATEMATIKA

S učiteljicom na TV nastavi ćete ponoviti likove u ravnini, a za zadaću ćete još malo uvježbavati mjerenje mase. Riješite u radnoj bilježnici stranicu 132.  

VJERONAUK


Dragi trećaši

Ulazimo u posljednji mjesec virtualne nastave. Htio bih napomenuti da vam odlično ide i pohvaliti vaš trud i rad. Također bih pohvalio trud, rad i angažman vaših roditelja. Vidi se kako vas jako vole i kako im je stalo do vas. Potrudite se još, uz njihovu pomoć, izdržati do kraja ove, za sve posebne školske godine

S nekima nastavljam u školi a s nekima virtualno. U svakome slučaju smanjit ćemo razinu zadataka jer vjerujem da je to potrebno učiniti u ovome trenutku.

1. Pomolite se molitvu Zdravo Marijo

2. Pogledajte 74. stranicu u vašim udžbenicima i zamolite roditelje da vam pročitaju riječi koje se nalaze pokraj slika.

3. Pogledajte video prezentaciju vjeroučiteljice Marice o značenju kruha i vina koji se na svetoj misi pretvaraju u Isusovo tijelo i krv . Prezentacija se nalazi na sljedećoj poveznici:


4. Riješite 66. stranicu u vašoj radnoj bilježnici.

5. Pomolite se molitvu Sveta Marijo za vaše prijatelje iz razreda

p.s. Za izvršavanje ovotjednog zadatka imate tjedan dana. Lijepi pozdrav!


učiteljica: Barbara Gavranić
Izradio Webnode
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti